Zadáváme jak o život :-)

02.11.2012 14:24

Hlásíme se po dlouhé době zase z Úštěka.

Máme se tu krásně, všichni statečně přibýváme a už se moc těšíme do nových domovů!

Kuchyň, kde jsme spali společně s paničkou, už nám je trošku malá, a proto se procházíme i do pokojíčků. Dneska se ale nejspíše přemístíme už do spodní místnosti s kamínkama, abychom měli více prostoru na blbnutí. Tam už ovšem není místečko na postel pro paničku, takže poprvé zakusíme, jaké to je spinkat sami. Nám to až tolik nevadí, ale panička to trošku těžce nese :-D.

Jinak bychom chtěli případné zájemce upozornit, že už z nás po neděli zbyde jen jediný volný a bude to buď Albert nebo Angello.

Alonso už má zaplacenou zálohu u rodinky v Českých Budějovicích. Páníčkové nás přijedou ve čtvrtek navštívit, tak se moc těšíme!

Andrewa byli dneska navštívit jeho nová rodina z Poličky, jsou to moc milí mladí lidé a Andy bude jejich první pejsek, proto se moc těšíme na jejich začátky :-). V neděli se k nám chystají ještě dvě návštěvy, jedni jsou až z daleké Kroměříže a předem si již zamluvili Archieho. Druzí přijedou z nedalekých Zlonic a zatím ještě vybráno nemají, tak se těšíme, který se jim nejvíce zalíbí.

Už teď na nás začíná doléhat blízkost odjezdu našich raubířů, proto bychom chtěli všechny budoucí majitele poprosit, aby s námi i po odjezdu udrželi kontakt a dávali nám zprávy o jejich společném soužití!