Tetování

25.11.2012 16:09

Trošku se zpožděním podávám info o pátečním tetování. Už od začátku to bylo trošku dobrodrůžo. Ráno jsme všechny psiska vyhnali ven vykonat potřebu a trochu se unavit, napapkat a vyrazit. No při takovýmhle frmolu jsem se pak samozřejmě zapomněla najíst já:-D.

Všechny psiska jsem strčila do přepravní bedny a nechala je na zadní sedačce, abych na ně viděla. Celou cestu tak pokvikávali, ale zvládli docela dobře i hrboly.

Do ordinace jsme je nesli na dvakrát, nejdříve tři a páníček zůstal se čtyřmi v autě a pak naopak. No, což o tu tíhu, která už je značná a to, že všichni poctivě vykonali potřebu, ale tské pokousali všechny sestřičky i paní doktorku:-D.

A jak probíhalo samotné tetování? Přirovnala bych to trošku ke scéně z hororu, ale jen na chvilku..Paní doktorka nastaví na kleštích číslo, na chvilku zmáčkne, aby se jim udělali malinké ranky a do nich pak vetře zelenou tetovací barvu. Při procedůře na stole všichni řvali jak paviáni, ale jakmile se dostali na zem mezi sourozence, už jakoby ani nevěděli, co se před chvílí dělo.

Po tetování, aby se trošku vyřádili, jsme je zavezli ještě k babičce na zahrádku. Všichni měli různě po celé kebulce rozmazanou zelenou barvu, jako vodníci:-D. Pořádně se u babičky vyřádili a cesta domů byla potom naprosto ukázková.

Z blbnutí u babičky přikládám fotky do složky ŠTĚŇÁTKA.