Stěhování

08.11.2012 20:46

Tak už je to tak, naše psiska se odstěhovala do chladnějšího přízemí. Už tedy oficiálně nespinkají s námi, ale úplně sami. Dokonce i Agi, kterou jsme si brali ještě dva dny nahoru na noc, aby jí ti chlapi neubližovali, jsme už nemohli pořád držet s námi. Těžko se nám to přiznává, ale raději si hraje s nimi. Všichni už začínají krčit čenichy a startovat na cokoli, co se hýbe :-).

Určitě si dokážete představit, jaké je to teďka u nás tiché a klidné. Proto si často některé bereme k sobě. Ale už to nejsou taková miminka, která pořád jen spinkají a nechávají se sebou jen tak manipulovat..Pořád musí objevovat novinky a pachy.

Na zavolání nebo zapískání už všichni běží a čekají, co z toho bude. Občas přijde jídlo, občas jen podrbání. Začínají být také velmi čistotní, pokud jsou k dispozici čisté noviny, čůrají jedině na ně!

Dneska se také přijela podívat na Alonsa rodinka z Českých Budějovic. Vyprávěli, že doma na Alíka čeká ještě kamarád, také zlaťák Bad, takže nebude osamocen.

Tento víkend budeme naposledy odčervovat a pomalu se chystat na první očkování, takže i první zkušenost s injekcí. Tak nám držte palce, ať vše zvládneme bez újmy :-).