Mistifikace

16.11.2012 21:52

Předem bych se chtěla omluvit s odmlkou novinek a fotek. Nějak se tenhle týden vše navalilo a navíc při fotodokumentaci upadl foťák na dlažbu a s nikým už nekomunikuje. Proto zatím fotíme na mobil, ale kvalita je nevalná, takže zkusíme nějaké kamarády poprosit o zapůjčení alespoň na víkend.

Teď se dostanu k nadpisu, tedy k tomu, že nám poradkyní chovu bylo sděleno, že není možné některé štěňátka tetovat a jiná očkovat, přestože nám naše veterinářka řekla opak. Proto tedy všechny otetujeme a čipování necháme na Vás.

V pondělí jsme se všichni vypravili na očkování. Byli jsme 3 lidi a 7 psů :-D. Bylo tedy fyzicky neproveditelné uskutečnit všechno naráz, proto jsme naložili jednou tři a jednou čtyři chlupáče do koše na prádlo a vyrazili. Musím ještě upozornit na skutečnost, že veterina je od našeho domku vzdálená asi 50 metrů. Při cestě na místo činu, šlo všechno dobře. Raubíři byli vyjukaní z toho, kde se ocitli a poslušně zůstávali v košíku. Na veterině dala všem paní doktorka včeličku, poslechla je, prohmatala, prozkoumala očička a já nevím, co ještě a nikdo ani nekvíknul a ani nezabrečel. Při odchodu (při obou dvou várkách) už ale psiskům otrnulo a málem jsme je uvnitř při třech lidech ani neudrželi. A to jsme si říkali, že ve dvou vše zvládneme:-D.

Všichni dostali svůj vlastní očkovací průkaz, který panička snad brzo vyplní:-) a další očkování je naplánováno na 3.12.. To už všichni budou ve svých nových domovech a u nových "vetů", tak doufáme, že vše proběhne v pořádku.

Pro nedočkavce:-) : vážit budem až zítra kvůli odčervení, takže info o současných hmotnostech, dodám snad zítra.