Jména

09.10.2012 18:24

Tak a je to tady. O víkendu zasedla rodinná rada (samozřejmě včetně chlupatých miláčků;)) a začlo šrotování, kouření a přikládání do mozků, abychom vyplodili co nejlepší a nejtrefnější jména našim zlatíčkům.

    Abych Vám trošku přiblížila šrotování, popíši, jak jsme postupovali:-) První byl Alonso, což je první modrý chlapeček. Jméno jsme mu dali podle toho, že se narodil v autě (podle jezdce F1 Fernanda Alonsa).

     Druhá na řadě je naše slečinka. Pro tu jsme chtěli něco speciálního, když je jediný skvost mezi chlapci;). Rozhodovali jsme se mezi Anabel a Aguilerou a nakonec zvítězila Agi;)

    Potom jsme vybírali jména, která se nám líbila (a že jich bylo:-)), dělali jsme výběr z výběru a pak už jen přiřadili ke komu nám jméno nejvíce sedlo. Takže jsme vybrali jméno Archie pro největšího mazlíka s bílou mašličkou, jméno Anthony bude dělat čest chlapečkovi s bílo-černou mašličkou. Dále se Angello jmenuje zatím největší flegmatik se žlutou mašličkou, chlapeček se zelenou mašlí je Albert a červenomašličkáře jsme pojmenovali Andrew.

    Doufáme, že se Vám vybraná jména líbí aspoň tak jako nám. Protože, věřte nám, byla to teda fuška a lítý boj s prvky lobbingu za vlastní výběr;)