A je to tady

26.11.2012 00:15

Tak nás dneska naprosto neplánovaně opustili hned tři naše zlatíčka. Původně jsme počítali jen s jedním, maximálně se dvěma..

Nejdřív si přijeli pro Angella z Kroměříže, přivezli plno dárečků pro Tekouše, aby se jí nestýskalo a čokoládku a kafíčko pro paničky, aby si obalily nervy a ještě chvilku vydržely:-). Na oplátku jsme jim na doma dali ručníček, na kterým maminka asi 3 dny spala, a nějaké granulky do začátku. První loučení nebylo až tak hrozné, protože už se nám návštěvy vystřídaly a tak nebylo mnoho času.

Druhý jel Alonso až do Českých Budějovic. Rodinka byla perfektně připravena a přivezli si všechno potřebné..Opět jsme přidaly jeden ovoněný ručníček a granule, ale tentokrát to tak jednoduché nebylo. Alik totiž jako by něco tušil a celou dobu než auto odjelo na nás koukal z okna. A vypadal zklesle..To bylo něco pro nás.:-)

Naštěstí jsme měli potom hodinku na regeneraci. A vše zase na novo..no ještě, že nám tu pár chlupáčků zůstalo:-).

Poslední jel domů Archie, naposledy se poňuchal s maminkou a s námi. Tekuška mu určitě dala rady do života, ukázala naposledy, jak se tahat pořádně o ponožku a už to bylo. Odevzdali jsme poslední ručníček a už nebylo možné ani zamávat na cestu..

Všichni vpořádku dorazili domů a už se zabydlují, tak jim přejeme krásné chvíle strávené s rodinkou a s psími (i jinými) kamarády.

Teda můžu Vám říct, že nás ta neděle pěkně zmohla! Na druhou stranu, ale musím podotknout, že jsme ze všech nových majitelů měly dobrý pocit, a jsme si téměř stoprocentně jisté, že si budou všichni skvěle rozumět. Zkrátka, že bude o naše lásky perfektně postaráno!

Tak a teď chvilka regenerace a příští týden nanovo..

Z posmutnělého Úštěka zdraví rodinka a zbylí chlupáči