A Agi už je taky fuč

03.12.2012 14:14

V sobotu k nám zavítal Ježíšek:-). Ba ne, přijela nám moc milá návštěva z Brna, která si  nakonec odvezla Agušku. Když přijeli, tak to opravdu vypadalo jako na Vánoce, každý dostal nějaký dáreček a samozřejmě nejstatečnější mamina, dostala samé dobroty. Musíme jí trošku krotit, protože po kravích ouškách se může umlátit:-D.

Loučení už nebylo tak hrozné, asi jsme se nějak otrkali a navíc jsme byly dobře připraveny. Když se noví páníčci chystali do auta, Agi si zalezla zpět do původního pelíšku, asi aby nám dala najevo, že se jí u nás líbilo:-D. Cesta podle informací dopadla dobře a i aklimatizace se zadařila. Nová panička nám dokonce slíbila, že vytvoří Agíšce facebookový profil, tak doufáme, že si nás přidá do přátel:-D.

Už nám doma zbývají jen tři zlobidla a je vidět, že jsou z toho celkem nesvý, asi moc nechápou co se to děje. Příští víkend by ale měli odjet už všichni do nových domovů a k novým páníčkům, kteří se už budou věnovat jen jim.

Na konci bych ještě chtěla říct (aniž bych byla nějaký pesimista z hlediska moderní doby), že je až neskutečné kolik dobrých lidí se může sejít. Buď je jich všude plno, akorát si jich nevšímáme a nebo (a to spíš) se všichni sešli u nás a stali se novými páníčky našich chlupáčů. Tímto bych chtěl avšem novým páníčkům poděkovat, že jsou takový jací jsou. Dneska už jen pomalu můžeme prohlížet fotky našich raubířů z nových domovů a těšit se na jejich návštěvu někdy v budoucnu!!!