Nabitý program

31.07.2014 15:00

V posledních dnech se u nás pořád něco děje. Štěňátka už jsou dost mazlivá a bojovná, takže celé dny sedí u bedny někdo z rodiny a blbne s nimi. Okusují ponožky, nohy, uši nebo se rochňají ve vlasech. 

Už u nás také byly dvě milé návštěvy, budoucí majitelé paní Žluté a Červené. Jsme moc rádi, že jsme zatím natrefili na moc milé rodinky u kterých se naši psíci budou mít jako v bavlnce!

Včera jsme ještě odčervovali pastou Banminth, což těm našim žroutům nedělalo vůbec žádné problémy a asi by si dali i přídavek :-).

Přestalo už nás bavit pořád stříhat nové stužky, když pejsánci trošku zmohutněli, proto jsme koupili rozlišovací obojky, které jsou posuvné. Další výhodou je, že si už od mala začnou zvykat na obojek. Někteří se trošku drbou, ale myslím, že většinou ho přijali dobře. Jen je problém, že bílý obojek nebyl, takže je pan Bílý nyní pan Černý a paní Oranžová má stále ještě stužku, protože to byla sada jen po 6. Až budeme mít chvilku času, tak se někde poohlédneme po nějakém pěkném oranžovém.

Jinak se snažíme co nejvíce fotit a přidávat fotky, ale je to velmi náročné na čas, tak se omlouváme za případné výpadky :-).